Sieraden

Iets anders met rosegouden ring!

Ringen komen voor in allerlei verschillende kleuren en soorten. De kleuren die het meeste worden gebruikt zijn zilver en goud. Bijna iedereen die dan ook een ring gebruikt heeft een ring in de kleur zilver of goud. Nu heb je ook een kleur die minder wordt gebruikt, maar nog steeds heel erg mooi is. Dat is een rosegouden ring. Deze ring wordt over het algemeen het meeste gedragen door vrouwen, maar natuurlijk kunnen mannen deze ook dragen. Je ziet het alleen minder en er zijn minder ringen voor mannen met deze kleur. Mocht jij dus een man zijn en die kleur willen. Dan moet je heel erg goed gaan zoeken. Vrouwen hebben meer geluk.

Bijzonder

Deze kleur is een bijzondere kleur als je het gebruikt. Het gaat dan om een rosegouden ring. Het wordt niet veel gebruikt en daarom is het bijzonder. Natuurlijk zullen er meer dan honderd of duizend ringen zijn die deze kleur hebben. Toch kiezen de meeste voor een ring van goud of van zilver. Dit vinden ze vaak een veilige keuze. Dat is best wel zonde, want misschien gaat deze kleur perfect bij jou staan. Dus probeer het dan ook zeker. Ga langs een juwelier en kijk of ze een ring hebben van rosé goud. Mocht je de kleur niet mooi vinden dan koop je deze niet

Combineren

Het hebben van een rosegouden ring is best wel handig. Je kunt het goed combineren met andere kleuren en dus andere sieraden. Het kan goed samen met goud, want er zit goud in. Ook kan het goed met zilver, want zilver is een vrij neutrale kleur om te gebruiken. Natuurlijk is het beste als je zelf gaat combineren met welke kleuren het beste bij de ring past. Misschien vind je goud of zilver helemaal niet mooi staan bij de ring.