Uncategorized

Op zoek naar Bootaccessoires zoals een boottapijt?

Ben je op zoek naar een nieuw boottapijt, nieuwe kussens of heb je een onderhoudsbeurt nodig? Het is handig om een onderhoudsbeurt te plannen voor wanneer je met het mooie weer het water op wilt. Je kunt ook uiteraard een gehele renovatie doen van de boot door nieuwe bootkussens op maat en een tapijt te leggen. Het zou dan handig zijn om goed jouw eigen onderzoek te doen. 

Verschillende soorten Tapijten

Het lijkt misschien simpel om een boottapijt te kiezen maar er zijn genoeg soorten. Zo heb je rubberen tapijten wat handig is voor op het dek aangezien dit makkelijk tegen water kan. Ook heb je een teak tapijt, dit tapijt is naast dat het veilig is vanwege de antislip eigenschappen ook nog eens esthetisch aantrekkelijk. Het is dus verstandig om goed te overwegen wat voor soort boottapijt je nodig hebt op de verschillende plekken op de boot. Op het dek is het dus handig om een tapijt te hebben met antislip eigenschappen. Maar in de binnenkant van de boot zou het mooier zijn om een interieur tapijt zoals een Nylon tapijt te hebben.

close-up photography of boat

Op maat gemaakte kussens

De meeste mensen pakken alles in een keer aan. Wanneer ze bezig zijn met een tapijt aanleggen op de boot nemen ze gelijk de kussens mee. Uiteraard is elke boot anders. Hierdoor wil men liever bootkussens op maat hebben. Dit kan om verschillende redenen zijn. De een doet het omdat de bootbanken te groot/klein zijn, de ander doet het omdat het er mooier uit kan zien. Zo zijn er nog genoeg redenen waarom bootkussens op maat handig kunnen zijn. Het is daarom geen gek idee om eens even onderzoek te doen naar wat het kan opleveren bij de uitstraling van de boot