Woning

Oud ijzer prijs verkopen! 

Heb jij nog wat ijzer thuis liggen? Dan is het tijd om er geld mee te verdienen! Vaak denk je niet zo snel aan het verkopen van oude en versleten spullen. Je bent al snel geneigd om het weg te gooien en dat is eigenlijk zonde. Het kan namelijk hergebruikt worden en je kan er dan ook in zekere zin geld mee verdienen. Het is dan ook natuurlijk aan jou of je het wilt verkopen of niet, maar Oud ijzer prijs kan wel aantrekkelijk zijn. Soms krijg je meer dan je denkt en soms is het gewoon fijn als een kleine extraatje. Hoe dan ook je zult er een voordeel mee ervaren. Ben jij benieuwd over wat voor metaal er dan gesproken wordt en hoe dit in elkaar zit? Lees dan snel verder. 

Metaal.. 

IJzer ofwel metaal zie je overal terug en dat is niet zo gek. Het is nu de tijd om duurzaam om te gaan met de aarde en de productie hiervan ook beperkt te houden. Hoe kun je dit dan doen? Dit kun je doen door oud ijzer prijs te verkopen. Het betreft dan verschillende soorten ijzer. Je kunt bijvoorbeeld denken aan aluminium, lood, koper, zink en nog veel meer. Het fijne aan het verkopen van zulke metaalstukjes is dat je dus ook duurzaam bezig bent. Je hoeft je wasmachine dus niet weg te gooien, het kan veel handiger! 

Prijzen 

Wat is dan de oud ijzer prijs? Dit is in principe afhankelijk van de soort ijzer en de gewicht. Terwijl een kilo wolfraamcarbide rond de €12,50 ligt, ligt oud gruis ijzer rond de €0,13 per kg. Het is dus ook afhankelijk van de kilogram en soort. Uiteindelijk is het dan ook aan jou om te verkopen of om het te behouden. De prijzen kun je nog altijd opzoeken of navragen! 

Schroothandelaar 

Hoe werkt het verkopen van oud ijzer nou eigenlijk? Het is eigenlijk vrij simpel en makkelijk. In eerste instantie is het belangrijk dat je een schroothandelaar benaderd. HIj of zij weet dan ook precies wat jij hebt en wat het waard is. Een grote voordeel aan het benaderen van een schroothandelaar voor oud ijzer prijs is dat ze het dan ook daadwerkelijk van jou kunnen ophalen. Dit is natuurlijk, omdat je dan niet op zoek hoeft te gaan naar zo een handelaar. Het wordt dus op een snelle manier geregeld.