wonen

Nemef sloten

Nemef staat bekend om de verkoop van sloten en beveiligingsproducten. Nemef biedt cilinders aan met zowel het keurmerk SKG2 als SKG3. De Nemef sloten staan bekend om zijn krachtige “NF”-cilinderlijn, die essentieel is in de hedendaagse woon- en commerciële gebouwen. De Nemef SKG3 cilinderserie biedt een sterke bescherming tegen de meest voorkomende manieren van binnendringen zoals kerntrekken en boren. Precies daarom voldoet de Nemef SKG3 cilinderlijn aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig wonen.

Nemef sloten

De hoogwaardige Nemef sloten NF3 en Nemef sloten NF4 zijn standaard aan beide zijden voorzien van een antipaniekfunctie. Hierdoor kunt u de cilinder blijven bedienen terwijl er een sleutel aan de andere kant zit. Het is ook mogelijk om Nemef NF3+ sloten aan te schaffen. Het Nemef cilinderslot NF3+ biedt maximale beveiliging en kopieerbeveiliging. De Nemef NF3+ cilinder wordt geleverd met een sleutelcertificaat, dat tot 2034 gepatenteerd is.

De Nemef sloten zijn er in verschillende versies. Zo is er een halve cilinder waarbij het slot aan één kant geopend kan worden. Daarnaast is er de dubbele cilinder waarbij het slot twee sleutelingangen heeft. Ten slotte zijn er onder de Nemef sloten ook knopcilinders waarbij de cilinder aan de ene kant een draaiknop heeft en aan de andere kant een sleutelgat. Nemef sloten zijn te koop bij webshop haverkampshop.nl. Woont u in omgeving Deventer dan kunt u zelfs de Nemef sloten laten monteren.